Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.06.2008 17:37 - Квантови системи
Автор: someotherguy Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2212 Коментари: 3 Гласове:
0

Последна промяна: 16.06.2008 17:38


image
"Мойсей,спри да се правиш на пукта!!"

В някои велики истории се разказва за жени. В други не толкова велики истории също. Моята не е от великите. Но пък се разказва за жена,затова сигурно е интересна. Жените винаги са били нещо уникално за разбиране! Те са като квантови системи - никога не правят това,което очакваш от тях; можеш само да предвидиш какво правят,но никога не може да си абсолютно сигурен.

Вчера преживях,така да се каже,любовно сътресение. Не е някаква дълбока душевна драма,не се тревожи. Просто бях изключително изненадан от една жена. Историята започва много отдавна,когато един ден въпросното девойче поиска разрешение от мен да използва идеята на един мой текст за някаква задача в училище. Започнахме да си пишем писма. Интересно,но имах точно тогава нужда да изливам негативна енергия на някого - с приятелката ми не вървяхме на добре. От дума на дума,от писмо на писмо, най-накрая се сдобих с нейния "Скайп" и с нейния телефонен номер,което беше голям триумф за българската дипломация!

Няма нужда да ти опявам дълго - и сам можеш да се досетиш,че се поувлякох сериозно по това момиче,въпреки че имам две и половина годишна връзка с момиче от моя град. Защото въпросното девойче живее на 300 км от вкъщи. Допадаше ми,че и тя започва (уж) да се захласва по мен,макар че сме се виждали само на снимки - пишеше,че й липсвам,заявяваше,че съм секси и че съм невероятен,няколко пъти казваше "обичам те",нямаше нищо против всички сърчица и целувки,и прегръдки,радваше се на поетичните ми послания,които й писах за "Лека нощ" и какво ли още не...Както се казва,работата беше в кърпа вързана! Даже й казах,почти директно,че си падам по нея и тя не ме отразя,което ме наведе на мисълта,че и тя си пада по мен и че осъзнава,че имаме нещо като виртуална връзка!

Нооо...вчера й пратих едно съобщение с една целувка : {{{p}}}. Представете си моята изненада,която изпитах,когато на следващия ден ми поиска сметка за съобщението. Бях шах и мат,направих се на две и половина,като й казах,че не си спомням за какво става дума. Вечерта си поговорихме и аз ясно й се извиних,че съм прекалил и че съм минал всички граници  (при което тя отвърна,че вече била сигурна,че аз не ги виждам?!). Казах й,че повече няма да й казвам,че я харесвам и че няма да я тормозя. Попитах дали всичко е наред и тя кимна утвърдително.

Както казах - жените не спират  да ме изненадват! На моменти е красиво,приятно даже,но понякога може да стане доста досадно... И все пак не очаквах,че момиче,което едва ли не ти е казало,че те харесва,да те отблъсне толкова лесно. От друга страна причини за това могат да се търсят в моето прибързано поведение,защото,да,признавам - тичам кат" теле пред майка си! Не си меря приказките,не мисля какво говоря и честно казано съм на вълна: "С теб ходим от три години"...мисля,че последното е разбираемо. Така че не я обвинявам. Напротив,смятам,че тя наистина ме е харесвала,а може би още ме харесва. Просто съм я изплашил. Нищо - както казва дядо ми: "След автобус и след жена не се тича - след пет минути идва друг." 

Хайде,приятелю,със здраве! Много поздрави на твоите!


Тагове:   системи,


Гласувай:
0



1. анонимен - "На моменти е красиво, приятно даже"
17.06.2008 20:06
Извинявай, едва ли това е била целта ти, но това с "приятно"-то ме разсмя ужасно -- за мен "приятно" си е като евфемизъм за "поносимо" и гледам не я използвам тая дума, та ми се стори забавно, че си го издигнал над "красиво" :))

Иначе по темата -- нали знаеш, очаквай неочакваното, така че вероятно тя едва сега започва :)
цитирай
2. someotherguy - Haha...
18.06.2008 00:45
Имах предвид,че напомня на балет по красота. Като казах,че е "приятно",мисълта ми беше,че наистина ми доставя удоволствие :)

Може би си прав(а)! Но на мен не ми дреме много ;)
цитирай
3. анонимен - checker google rank backlink services
30.03.2012 14:03
hi all someotherguy.blog.bg owner discovered your site via search engine but it was hard to find and I see you could have more visitors because there are not so many comments yet. I have found site which offer to dramatically increase traffic to your website http://xrumerservice.org they claim they managed to get close to 1000 visitors/day using their services you could also get lot more targeted traffic from search engines as you have now. I used their services and got significantly more visitors to my website. Hope this helps :) They offer best <a href=http://xrumerservice.org>backlink service</a> Take care. Jason
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: someotherguy
Категория: Лични дневници
Прочетен: 60862
Постинги: 21
Коментари: 64
Гласове: 60
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031